...nezávislý trh pôžičiek, úverov a hypoték

Práve sa nachádzate: Chcete si požičať jednoducho a na hocičo? Skúste rýchle pôžičky do 350 Eur!

Chcete si požičať jednoducho a na hocičo? Skúste rýchle pôžičky do 350 Eur!

Dátum publikácie: 10.08.2015

Kto sa dostal do finančnej tiesni alebo má nečakané výdavky a potrebuje rýchlo menšiu sumu peňazí, pre toho sú nebankové SMS alebo online pôžičky na niekoľko stoviek Eur ideálnym riešením a bez zbytočného dokladovania!

Chcete si požičať jednoducho a na hocičo? Skúste rýchle pôžičky do 350 Eur!

Čoraz viac ľudí si potrebuje požičať menšie sumy, obvykle niekoľko desiatok až stoviek Eur, ktoré potrebujú len na kratšie obdobie. Ideálnou formou pôžičiek sú v tomto prípade nebankové úvery, ktoré majú najväčšiu výhodu v tom, že klient si ich vybaví veľmi rýchlo a to aj z dôvodu, že nebankovky obvykle neoverujú toľko údajov ako banky a majú mäkšie podmienky. Kto si teda chce požičať menšiu sumu, takýto krátkodobý nebankový úver je pre neho ako ideálny.

Na čo sa hodia a pre koho?

Treba však povedať vopred, že hoci sa to nezdá, práve krátkodobé miniúvery sú v podstate najdrahšie čo do úrokovej sadzby. V absolútnych číslach to však nemusí byť také strašné a to práve preto, že si človek požičiava menšiu sumu. Na rozdiel od bežných úverov obvykle sú tieto typy pôžičiek splatné v deň splatnosti v celej sume a ide o úvery, ktoré je možné použiť jednoducho na hocičo, keďže sú bezúčelové. Nedokladujete tak to, ako ste peniaze minuli a na čo ste ich použili.

Chcete získať pôžičku pred výplatou schvalovanú až 93% rýchlo a jednoducho?

  • jednoduché vybavenie
  • peniaze na účet do 24h od schválenia
  • dostupná pôžička
  • bez potreby ručiteľa
Pôžička až do 6 000 € Vyplniť žiadosť 22 klientov už dnes požiadalo

Požičať si obvykle môže zamestnaný človek, prípadne žiadateľ s iným príjmom. Väčšina nebankoviek nevyžaduje žiadne dokladovanie príjmu a niektoré tak požičiavajú aj mamičkám na materskej dovolenke alebo dôchodcom. Ide o úvery krátkodobé a na menšie sumy, takže hoci sú bezúčelové, dajú sa použiť len na určitý čas a v určitej menšej výške, napríklad na nedoplatok za energie, prípadne ak si chce človek niečo kúpiť v časovo obmedzenej akcii a nemá aktuálne dostatok peňazí. A kto napríklad tieto úvery poskytuje?

Pôžičky online cez Pôžičkomat

Pôžičkomat je veľmi známa nebanková spoločnosť zameraná na pôžičky cez internet, ktoré sa dajú vybaviť online z pohodlia domova a bez akýchkoľvek poplatkov vopred. Obvykle je možné mať schválený úver už do hodiny, niekedy aj skôr. Na získanie pôžičky treba mať vek nad 18 rokov a trvalý príjem, ktorý ale netreba dokladovať. Pre nebankovku je dôležité, aby záujemca o úver nebol v omeškaní so splácaním prípadného úveru u inej finančnej spoločnosti.

Pôžičky sú bezúčelové a dajú sa požičať na dobu až 31 dní a peniaze sa posielajú na bankový účet. Bežne sa dá požičať prvýkrát úver až do výšky 350 Eur, čo je v porovnaní s inými poskytovateľmi pre nového klienta veľmi dobrý finančný limit, ale zároveň klienti s každou ďalšou pôžičkou môžu získať vyšší limit na úver a v prípade tejto nebankovky si môžu dlhodobý klienti požičať dokonca až 900 Eur týmto pohodlným a rýchlym spôsobom cez internet.

Online aj cez SMS od SMS Credits

Známym poskytovateľom SMS úverov je aj spoločnosť SMS Credits, ktorá poskytuje SMS úvery a tiež najnovšie aj online pôžičky. Požičať sa dá od 20 Eur do 350 Eur a s dobou splatnosti na 5, 10 alebo 15 dní, čo je teda kratšie obdobie ako v prípade predošlého poskytovateľa finančných prostriedkov. Vybavenie je však podobne rýchle rádovo za niekoľko desiatok minút a požičať sa dá bez dokladovania príjmu a taktiež aj bez ručiteľa za úver.

Aj tu platí, že ide o pôžičky bez poplatkov vopred, čo je výhoda oproti viacerým neznámym alebo menej známym súkromným nebankovkám či sprostredkovateľom, ktorí si poplatky často krát vopred pýtajú. Špecialitou nebankovky je, že čím má človek dlhodobejšiu históriu požičaných úverov, tým má lepší úrok. Požičať sa dá online cez internet alebo zaslaním SMS a zaregistrovaním sa týmto spôsobom. Navyše spoločnosť má akciu, že prvá pôžička je s 0% úrokom!

Rýchla mini pôžička od Ferratum Bank

Kto si chce požičať rýchlo menšiu sumu pôžičky, môže skúsiť aj Ferratum Bank. Táto nebankovka sa špecializuje na rýchle online úvery do 350 Eur a to pre spoľahlivých klientov, nový klient získa maximálne pri prvej pôžičke 150 Eur. Peniaze je možné použiť na čokoľvek a získať sa dajú bez zbytočného dokladovania, pretože na schválenie pôžičky stačia len údaje, ktoré má človek v občianskom preukaze. Doba splatnosti je variabilná a to od 7 do 30 dní.

Splatnosť úveru sa dá ale predĺžiť o 15 dní a to až dvakrát, takže v podstate je možné splácať aj takmer dva mesiace. Na získanie pôžičky ale treba mať vek 18 rokov a viac, pričom spoločnosť vie zabezpečiť vyplatenie pôžičky na účet najviac do 24 hodín. Požičať sa dá po novom aj cez SMS a kto nechce peniaze na účet ale v hotovosti, je možné ich poslať aj šekom na korešpondenčnú adresu a to do 4 dní. Pôžičky sa hodia aj pre SZČO, živnostníkov, dôchodcov aj nezamestnaných. Druhou možnosťou je požičať si tzv. rýchlu pôžičku od 200 do 700 € a to so splatnosťou na 2 až 12 mesiacov.

Credit One krátkodobé pôžičky

Krátkodobé pôžičky ponúka aj Credit One, nebanková spoločnosť, ktorá pôsobí okrem Slovenska aj v iných krajinách strednej Európy. Aj v tomto prípade ide o bezúčelové úvery na hocičo, ktoré je možné získať pri prvom klientovi do 180 Eur a pri dlhodobých klientoch dokonca až do 800 Eur v niektorých prípadoch. Splácať je možné najviac 30 dní. Klient požiada o úver cez internetovú žiadosť nebankovky a obvykle do hodiny vie, či mu spoločnosť požičia.

V prípade kladného výsledku je možné mať peniaze na bankovom účte už do 30 minút od schválenia úveru, čiže ide o veľmi rýchle pôžičky. Pokiaľ sa klient ocitne v ťažšej situácii, je možné splatnosť úveru posunúť ešte o ďalších najviac 30 dní a to za príslušný poplatok. Pôžičky od tejto spoločnosti sú tiež bez zbytočného dokladovania a je možné ich použiť na čokoľvek, pričom najmä dlhodobí klienti ocenia zvýšený finančný limit, kedy si vedia požičať aj viac.

Dostupná pôžička od nebankovky Pohotovosť

Spoločnosť Pohotovosť je nebankovka známa už dlhé roky požičiavaním rôznych druhov úverov. Pokiaľ ste jej klientom, môže si požičať aj tzv. Pohotovku, čo je dostupná pôžička vo výške od 100 do 350 Eur, ktorá má expresne rýchle vybavenie a je určená na riešenie nepredvídateľných udalostí. Ide o bezúčelovú pôžičku, ktorá má dlhodobejšiu splatnosť na rozdiel od vyššie zmienených prípadov, pretože je možné ju splácať od 2 až do 12 mesiacov.

Schválenie však podlieha osobnej konzultácii s pracovníkom nebankovky a tak nie je možné ju vybaviť len tak online alebo cez SMS ako v predošlých prípadoch. Niekedy ale nie je nutná len osobná konzultácia a dá sa požiadať o úver aj telefonicky priamo u konzultanta nebankovky, ktorý klientovi vybavoval úver. Zároveň ide o úver, ktorý sa dá čerpať len súbežne s inou pôžičkou od Pohotovosti, takže to nie je typický úver aj pre nových klientov. Výhodou ale je, že človek môže splácať aj dlhšie obdobie, takže nejde o krátkodobú pôžičku.

Nezabudnite, že...

  • Ide o nebankové pôžičky, ktoré majú rozhodne vyššie úročenie a RPMN ako bankové, avšak pri krátkodobej splatnosti nemusí ísť v absolútnych číslach o tak veľké peniaze
  • Nový klient si zvyčajne nemôže požičať plný úverový limit, ale obvykle len do 150 až 180 Eur, podľa toho, u koho si požičiava
  • Viaceré nebankovky rozširujú maximálne limity pre dlhodobých klientov a tak je možné si požičať niekedy aj dvakrát viac ako obvyklých 350 Eur na úver
  • Niektoré spoločnosti umožňujú predĺžiť si dobu splatnosti úveru a tak sa dá požičať v určitých prípadoch aj na dva mesiace, avšak pozor na výšku poplatku za predĺženie
  • Tieto pôžičky sú typickým príkladom jednoduchého úveru bez akéhokoľvek dokladovania, takže viaceré z nich môžu využiť aj nezamestnaní, mamičky na MD, živnostníci alebo dôchodcovia (veľké porovnanie úverov pre dôchodcov sme spravili tiež)
  • Nezabudnite: tieto pôžičky slúžia najmä na získanie hotovosti vtedy, ak potrebujete peniaze súrne a na poslednú chvíľu. Ak chcete dlhšiu splatnosť alebo väčší úver, výhodnejšie budú bežné nebankové alebo aj bankové úvery!

TIP: Chcete si proste rýchlo a jednoducho požičať?

Získať pôžičku

Článok spadá do kategorií: Nebankové pôžičky, Pôžičkomat.sk, Pôžičky bez dokladovania príjmu, Rýchle pôžičky, Krátkodobé pôžičky, Pôžičky bez poplatkov, Pôžičky do 24 hodín, Pôžičky online, SMS pôžičky